Marketing

Zašto DogFriendly.rs?

Zato što ostavljanje svog najboljeg prijatelja nije opcija! 

Kada je reč mestima koja su otvorena za naše krznene prijatelje, DogFriendly.rs je za glavu i rep ispred svih. Imamo sve … od hotela, cvećara, šoping centra, do parkova i plaža gde vaš pas može slobodno da trči, veterinara i prodavnica za snabdevanje kućnih ljubimaca – čak i restorana, kafića  i vinarija u kojima je Vaš pas dobrodošao!

Sajt DogFriendly.rs je pravo mesto za Vašu reklamu ako se bavite bilo kojom delatnošćuu čije su prostorije ljubimci dobrodošli. Predlažemo da se, za početak, BESPLATNO upišete u naš adresar usluga. popunite formular sa osnovnim podacima i nakon pregleda Vaš objekat će se naći u pretrazi na našem sajtu.

Naravno, ako želite da Vašu prezentaciju podignete na viši nivo, da je istaknete u rezultatima pretrage, obogatite sa još dodatnih informacija koje će našim posetiocima olakšati boravak u Vašem objektu možete popuniti formular za PREMIUM PAKET. Nakon prijave i Vaše uplate dodelićemo Vam username i lozinku tako da ćete imati potpunu kontrolu nad Vašim profilom.

Izaberite jednu od ponuđenih opcija

image

3500 RSD

PREMIUM PAKET

1 godina

Logo i mapa

Detaljan opis

Izdvojena ( naslovna, pretraga, kategorija )

Tagovi

Website adresa i galerija

Dodatne opcije

Socijalne mreže

Radno vreme

Kontrola profila

image

0 RSD

BESPLATNI PAKET paket

Neograničeno trajanje

Logo i mapa

Kratak opis

Izdvojena ( naslovna, pretraga, kategorija )

Više kategorija i tagova

Website adresa i galerija

Dodatne opcije

Socijalne mreže

Radno vreme

Kontrola profila

Registracija

Imate nalog?

5 × 2 =