Kontakt

Zima je, hladno, a vaši psi nisu spremni da sa uživanjem šetaju i da se ne prehlade nakon šetnje? Džemperi za pse KLUPKO i ove sezone sa vama u nameri da nase male četvoronožne prijatelje spremimo za zimu i da ih obučemo, jer odeća za pse je ono sto je potrebno svakom briznom vlasniku da ne brine o svom ljubimcu. Ručni rad i bavljenje ovim poslom preko 40 godina je nešto sto nas izdvaja od drugih. Pleteni džemperi vunicom domaće proizvodnje u svim bojama, kao i razni modeli je nesto sto nam daje za pravo da kažemo da smo najbolji u ovom poslu.

Ono po čemu se jos izdvajamo jeste i opcija da izaberete da na vašem džemperu napisemo i ime vašeg psa ili neke druge inicijale koji su vama dragi. Sve sto je potrebno je da izmerite vaseg malog prijatelja, kontaktirate nas i u roku od 2-7 dana dobijate na kućnu adresu džemperčić po meri vašeg psa. Neka i vaši ljubimci dočekaju zimu i hladne dane onako kako zaslužuju.

10.0
SUPER

1 Review

Ocena 0
Atmosfera 0
Cene 0
Osoblje 0

1 Review

Komentara

  • Milan
    Ocena Atmosfera Cene Osoblje

    Džemperići su fantastični! Pre 3 godine sam kupio rolku koju moj pas još uvek nosi. Prao sam je u mašini i nije makla. Ručno je pleten džemperić i stvarno sam prezadovoljan.

    25/10/2020

Ocenite

15 + five =